« terug naar vorige pagina

Kruiswerk Achterhoek Thuiszorg

Bereikbaarheid

De wijkverpleegkundigen van Sensire zitten in het Gemeentehuis. U kunt altijd binnen lopen tijdens kantooruren.

Contact

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken op voor informatie en advies of het maken van een afspraak.
Via de website www.sensire.nl of via het reactieformulier op onze website https://sensire.nl/contact/

Telefoonnummer: 0571-298046

Het kantooradres is:
Sensire wijkzorg regio Voorst
Raccordement 8-h,
7391 BT Twello

Wijkzorg – thuiszorg in de Achterhoek

U blijft het liefst zo lang mogelijk thuis wonen, ook als u zorg nodig heeft. Daarom komt Sensire wijkzorg voor verzorging of verpleging bij u thuis. Ook voor thuiszorg in de nacht als dat nodig is. Bij Sensire noemen we thuiszorg, wijkzorg. Omdat wij thuiszorg door kleine wijkteams laten verzorgen. Daardoor ziet u dezelfde thuiszorg medewerkers uit uw eigen wijk, die uw persoonlijke situatie goed kennen.

Onze wijkteams leveren u thuiszorg bij alledaagse bezigheden die u niet meer goed zelf kunt doen. Denk aan hulp bij het opstaan en naar bed gaan, of uw steunkousen aantrekken. Maar ook bij medische zaken, zoals medicijngebruik, wondverzorging, het verwisselen van een catheter of het geven van injecties.

Wij bieden u ook gespecialiseerde thuiszorg waarvoor u normaal gesproken naar het ziekenhuis moet. Ook kunt u thuiszorg ontvangen ná uw ziekenhuisopname, bijvoorbeeld als u een infuus nodig heeft.

Kijkt u links op deze pagina eens bij “Ook handig voor u” voor meer informatie over bijvoorbeeld thuiszorg in de nacht of ‘zorg op afstand’, waarmee u op elk gewenst moment een beroep kunt doen op een professionele verpleegkundige.

Ook kunt u rechtstreeks naar een overzicht van diensten die u als lid van Kruiswerk Achterhoek kunt afnemen. Bijvoorbeeld een kapper, opticien, pedicure of klussendienst aan huis.

Of wellicht herkent u zich in de gekleurde termen die u rechts ziet. Wij hebben vele specialisaties onder één dak, om u optimaal in uw eigen omgeving te ondersteunen.

Persoonlijk advies

De wijkverpleegkundige van het wijkteam bij u in de buurt kan voor u uitzoeken wat in uw persoonlijke situatie de kosten zijn voor onze dienstverlening, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Zij komt graag – vrijblijvend – bij u thuis voor een persoonlijk advies over welke zorg voor u het beste is. Als blijkt dat u bijvoorbeeld gespecialiseerde zorg of hulp in het huishouden nodig heeft, dan legt zij voor u het contact met haar collega’s die u dat kunnen bieden.

Contactgegevens wijkverpleegkundigen

Yvette Pekkeriet
Wijkverpleegkundige Twello Zuid 
(Voorst, Bussloo, Klarenbeek, Wilp Achterhoek, Posterenk)
y.pekkeriet@sensire.nl
06-12810285

Ghiulgian Tefic
Twello Centraal Wijkverpleegkundige
Twello (Terwolde, Nijbroek, Teuge, De Worp,De Vecht, Steenenkamer, Wilp)
g.tefic@sensire.nl
06-12165692

Frank Bouwmeester
Wijkverpleegkundige Twello Noord
(Terwolde, Nijbroek, Teuge, De Worp,De Vecht, Steenenkamer, Wilp)
f.bouwmeester@sensire.nl
06-23552215