« terug naar vorige pagina

ProReva, Orthopedisch Maatwerk “De volmaakte aanpassing”

Klik hier voor onze website

Openingstijden

ProReva is geopend op woensdag van 08.00 – 12.00 uur. Behandeling op afspraak na verwijzing van de huisarts of specialist.

Afspraken kunnen gemaakt worden via onze hoofdvestiging in Apeldoorn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 12.15 en van 12.45 – 16.30 uur. Telefoon nummer 055 – 430900.

Behandelingen

Behandelingen vinden plaats in het MC Twello in kamer 2.2 op de tweede verdieping. Deze ruimte is zowel via de trap als met de lift te bereiken en is rolstoeltoegankelijk.

Onze diensten

Wij meten Therapeutisch Elastische Kousen (TEK) aan; leveren allerlei soorten kleinorthopedie als steunzolen, spalken, bandages en braces; maar u kunt ook bij ons terecht voor mammacare (borstprotheses) en bijpassende badmode en lingerie.

Op afspraak kunt u ook in het MC Twello door onze orthopedisch instrumentmakers gezien worden voor pro- en orthese voorzieningen. Het kan zijn dat u voor een deel van die behandelingen verzocht wordt naar de hoofdvestiging in Apeldoorn te komen.

Wij zijn een S.E.M.H. (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen: www.semh.info) geregistreerd bedrijf.

Medewerkers

Elma Koumans en Henk Uitzetter.

ProReva Orthopedisch Maatwerk:
Telefoon: 055 5430900, Fax: 055 5420389

E-mail: info@proreva.nl